Onze tuin is nooit saai...

Hieronder vind je foto's die een goede indruk geven van onze tuin, het is duidelijk dat wij houden van veel geur en kleur. We houden daarnaast ook van gezonde planten, daarom maken we ook zelf door de jaren heel selecties met wat 'geschikt' is en wat niet.

Het is jammer om van bepaalde planten afscheid maar gezonde en sterke planten zijn voor ons een must. Uit ervaring weten we dat Hemerocallis, Phlox, Stachys, Geum, Tanacetum, Thymus, Viola, Cistus, Aster, Hosta's prima groeien in onze tuin, met wat aanpassingen zijn ook de Echinacea's glansrijk van de partij.

Als we het hebben over zomerbolgewassen in de tuin dant valt onze voorkeur voor Liliums erg op. In het voorjaar genieten we van onze mooie collectie Sneeuwklokjes, sinds en paar jaren zijn we deze ook aan het verzamelen èn met succes. Door het kiezen van de juiste planten, struiken en bomen is er altijd wat te beleven !

Daarnaast is het ook een kwestie van al het moois te willen zien in de tuin....

De crocus; laat het voorjaar maar beginnen !

Een impressie van de voortuin.

Zomaar een leuk hoekje.

De Echinacea: een echte vlinderplant !

De tuin in het najaar : een plaatje om te zien.

Een stukje border in topvorm..

Misschien toch wel een beetje nieuwsgierig geworden ?

Kom eens langs op onze gratis Open Tuindagen ....

Open Tuindagen

Jaarlijks doen we mee aan de Open Tuindagen, een mooie gelegenheid om onze tuin gratis te komen bezoeken. Laat het een bron van inspiratie zijn voor uw eigen tuin. Natuurlijk leren wij ook van onze bezoekers, nuttige tips en info zijn er immers om te delen.

Waneer ?

Op 28+ 29 mei ( Pinksterweekend) en 24 + 25 juni tijdens het weekend van de Landelijke Gilden ( BE) We zijn die dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur. U kunt onze tuin gewoon gratis bezoeken en zo zal dat ook altijd blijven.


Op het menu...

Tijdens deze dagen kunt u de tuin gratis komen bezoeken, ook verkopen bij stekjes uit eigen tuin tegen liehebbersprijzen. Daarnaast is er koffie, thee en gebak van het huis te nuttigen. Praat nog even bij of geniet nog lekker na op ons gezellige terras ! Welk weer het ook is: u zit heerlijk droog onder de carport.